top essay writers

Trustbank Amanah introduceert digital banking

October 8th, 2019
foto
Particuliere en zakelijke klanten van Trustbank Amanah, de 1e primaire Islamic Bank in Suriname hebben nu op elk moment toegang tot al hun rekeningen en financieringen vanuit hun personal computer, laptop, tablet en smartphone. De bank luidt met de lancering van haar digital banking service, internet en mobiel bankieren, haar 30-jarig bestaan op 31 oktober 2019 in.
 
Trustbank Amanah verwacht dat met digital banking haar dienstverlening verbeterd wordt en haar klantenbestand gestaag zal groeien, zegt de Corporate Communication van de bank in een persbericht. De klant kan via Straight Through Processing in real time overmakingen doen, via internet en mobiel bankieren. “Met de introductie van digital bankieren zetten wij een stap richting Global Financial services. Wij richten onze pijlen op Fintech en hebben na een intensieve voorbereiding kunnen bewerkstelligen dat onze klanten overal en altijd, efficiënt en veilig hun bankzaken kunnen regelen met Trustbank Amanah’s digital banking”, zegt CEO van de bank, Maureen Badjoeri.
Vorig jaar heeft Trustbank Amanah de girorekening geïntroduceerd, waar de klant geen maandelijkse kosten hoeft te betalen en de pinpas die gebruikt kan worden bij alle ATM’s en POS-apparaten. In verband met haar jubileum biedt de bank speciale producten zoals financieringen en Gen Z account voor de jeugd.