cheap essay writing service

Studenten Beroepsopleidingen ontvangen Award van Rotary Club in Suriname

October 3rd, 2019

Gisteren hebben de best geslaagde studenten van de beroepsopleidingen in het Waaggebouw, een zogenoemde ‘Student Excellence Award’ ontvangen. Rotary club of Paramaribo Central (RCPC) stelt jaarlijks onderwijsinstellingen in de gelegenheid om mee te dingen naar deze prestigieuze award.

Rotary Club Paramaribo Central ondersteunt studenten op verschillende niveau’s door hun talenten te erkennen en te stimuleren. “De tijd voor excellentie start in de jongere jaren en biedt vooruitzichten voor groei in de toekomst”, zegt de voorzitter van Rotary Club of Paramaribo Central; de heer Oliver Smith.

De mondelinge presentaties hebben op zaterdag 28 september l.l. plaatsgevonden. De presentaties zijn op basis van vooraf vastgestelde criteria getoetst en gekozen. Een panel van rotarians van Rotary Club of Paramaribo Central is belast met de jurering voor de ‘Student Excellence Awards’.

Tijdens de mondelinge presentaties is er gelet op de volgende aspecten:

een positieve instelling, een gezonde levensstijl, een goede studieplanning en time-management, het respecteren van waarden en normen in de  samenleving, de ondersteuning van de directe omgeving, met name het gezin, zelfvertrouwen en geloof in eigen kunnen te hebben, een voorbeeld voor anderen te willen zijn door de optimale inzet van eigen talenten en mogelijkheden, een goede balans tussen inspanning (studie) en ontspanning te vinden, oog te hebben voor de behoefte aan ondersteuning van je medestudenten en anderen, waarde te hechten aan de betekenis van religie en geloof te hebben in een hoger wezen.