essay writer website

Republic Bank moderniseert speeltuinen Paramaribo Zoo

May 16th, 2019

Afbeeldingsresultaat voor speeltuin

Republic Bank vernieuwt en moderniseert de grootste speeltuin van Suriname in de Paramaribo Zoo. “Dit zal voor de samenleving, in het bijzonder onze bezoekers, een aangename verrassing zijn. We zijn de Republic Bank daar zeer erkentelijk voor”, aldus John Altenberg, directeur van de Zoo, bij de symbolische overdracht van de geste, eerder dit jaar. Het officiële startsein van het project is intussen gegeven. Het streven is om het project dit jaar nog af te ronden en de investering van de bank bedraagt SRD 150.000.

In het kader van de bank haar sociaal-maatschappelijk programma, The Power to Make A Difference, is de Paramaribo Zoo één van de organisaties die dit jaar in aanmerking is gekomen voor een financiële geste. Samen met de leerlingen van het Nancy’s Kids Verzorgings Instituut, is door directie- en bestuursleden het officieel startsein gegeven voor de uitvoering van het project ten behoeve van Surinames enige dierentuin.

“Voor ons was het besluit al snel genomen om ons te committeren aan dit project, omdat we ons ervan bewust zijn dat de Paramaribo Zoo een begrip is in onze samenleving en dat willen we graag zo behouden”, zegt Lilian Leeflang, Director Retail Banking bij Republic Bank.

Met een gemiddeld aantal bezoekers van 68.000 op jaarbasis, is de Zoo een ultieme plek voor gezinnen met kinderen. Doordeweeks wordt de Zoo voornamelijk bezocht voor educatieve schoolbezoeken. Het voornaamste doel van dit project is dan ook om de speeltuinen kindvriendelijker, veiliger en moderner te maken, zodat de Zoo een leukere bestemming wordt voor bezoekers, zegt de bank.