hire an essay writer

Open kantoorconcept moet springplank zijn

April 10th, 2019

Inspirerende ruimte bij WorkSpaces Su.

Het open kantoorconcept is geen nieuw concept voor het buitenland maar wel een vrij nieuw begrip voor Suriname. Dit beaamt Roshni Jagroep, oprichter van de WorkSpaces Su. “Het moet als springplank gaan dienen voor startende ondernemers. We weten allemaal dat een onderneming starten in Suriname een gewaagde uitdaging is. En door ondernemers een ruimte te geven waar zij zaken kunnen doen tegen minimale kosten, is zeker een hele hulp”, vertelt Jagroep die vorige week de deuren van WorkSpaces Su officieel heeft geopend.

De werkruimte die aan de Heerenstraat te vinden is, is gevestigd in één van de monumentale panden die zij heeft ingericht en waar ondernemers of zakenlui tegen een redelijk tarief gebruik kunnen maken van alle gemakken die men in een kantoor pand zou kunnen vinden.

“Voor een minimaal bedrag van 5 US dollar of SRD 40 per dag kun je gebruik maken van onze kantoortafels, of desk spaces. Voor mensen die zich maandelijks abonneren, hebben we een speciaal tarief. En je krijgt ook nog koffie en andere zaken gratis”, legt Jagroep uit. “Je moet het eigenlijk zien als een community kantoorruimte waar je de gelegenheid krijgt om met andere ondernemers te netwerken.”