essays services

Nieuwe vertegenwoordiger voor Miss India Worldwide 2019 verkiezing

August 28th, 2019
Afbeeldingsresultaat voor miss india suriname 2019
In november 2018 heeft Stichting Beauties of Suriname Pageant haar eerste Miss India Worldwide Suriname (MIWS) verkiezing georganiseerd. De Stichting organiseert al jaren Miss & Mister Tropical Beauties Suriname en afgelopen 4 augustus hadden zij een geslaagde show hiervan in de Ballroom van Royal Torarica.
Dit jaar heeft de organisatie besloten om de gekroonde runner ups van de MIWS verkiezing van het afgelopen jaar opnieuw de kans te gegeven zichzelf te presenteren om uitverkoren te worden om Suriname dit jaar te vertegenwoordigen tijdens de Miss India Worldwide 2019 verkiezing. De missen hebben de ruimte gekregen om zich voor te bereiden voor de dag van de auditie. Tijdens de auditiedag op 5 Augustus 2019 werden de missen door een deskundig jurypanel beoordeeld. De juryleden bestonden uit: Jaanam Bhojwani, Ashween Achaibersingh, Sadhana Mohan, Jermain Tjin- A- Koeng, Chilton Sampono & Gietanjali Thakoer. Degene die het sterkst uit de bus kwam werd gekroond als de vertegenwoordiger van Suriname voor de Miss India Worldwide 2019. Deze internationale verkiezing zal op 7 September in Mumbai, India worden gehouden.
Waarom anders?
Zoals wij al weten zijn de competities in het buitenland veel zwaarder. De organisatie is vorig jaar bij de winnaars van Tropical Beauties Suriname gestart met het verlengen van hun trainings traject, om zodoende meer kans te hebben in het buitenland. Doordat de MIWS 2018 top 6 uit een sterke groep bestond, besloot de organisatie om het tot een auditie te maken. Miss India Worldwide Suriname 2018, Rishika Poeran, heeft niet meegedaan aan de competitie, omdat zij vorig jaar Suriname al mocht vertegenwoordigen tijdens Miss India Worldwide in New Jersey, USA.
De missen die mee mochten doen aan deze auditie waren:
1st RU Miss India Worldwide Suriname 2018: Shereen Carrot
2nd RU Miss India Worldwide Suriname 2018: Cheyenne Siriram
3rd RU Miss India Worldwide Suriname 2018: Raveena Bharat
4th RU Miss India Worldwide Suriname 2018: Hieneshma Hardwarsing
5th RU Miss India Worldwide Suriname 2018: Shewiska Ganpat
De winnares die gekozen is als Miss India Worldwide Suriname 2019 is Raveena Bharat. Zij zal Suriname in september vertegenwoordigen tijdens Miss India Worldwide 2019 in Mumbai. Later dit jaar zullen de audities plaats vinden voor Miss India Worldwide Suriname 2020. De volgende Miss India Worldwide Suriname verkiezing zal begin 2020 gehouden worden.
Dit is besloten om meer tijd te hebben ter voorbereiding van de gekroonde miss. De organisatie is van mening dat met een dergelijk traject de miss zowel nationaal als internationaal zich veel beter kan profileren.
Verder start de organisatie met een Mrs India Worldwide Suriname verkiezing hierover informeren wij u in onze volgende update.