essays services

Finabank breidt diensten uit naar Wanica

October 24th, 2019
Het team van Finabank Wanica.
‘Stilstaan is geen optie’. Met de slogan van de Finabank is woensdag door commercieel directeur Almar Giesberts een toost uitgebracht op de opening van het filiaal van deze bank in het district Wanica. Met het doorknippen van het lint is het vijfde bankfiliaal gereed voor het doen van zaken.”Uw ambities realiseren, ook hier in Wanica bieden wij op maat gesneden financiële oplossingen aan” zegt Gabriela Gonesh, branche manager. Ze geeft aan dat ongeveer 20.000 bedrijven en ondernemingen geregistreerd staan in het district. Volgens haar geeft het de potentie van Wanica aan. 
Giesberts zegt dat met de opening is ingespeeld op de vraag van heel veel klanten om in het district een filiaal te vestigen. “Als je naar Wanica kijkt heeft het ruim honderdduizend inwoners. Het is een belangrijk district. Op Google maps zie je dat het enorm uitbreidt. Heel veel mensen gaan hier wonen,” zegt Giesberts. Hij geeft aan dat het district steeds drukker en professioneler wordt. Ook zijn er veel bedrijven in de buurt om zaken mee te doen.
Gonesh deelt mee dat gekozen is voor Pad van Wanica als locatie vanwege de uitgestrektheid van het district. “Omdat het een groot district is, hebben we gekeken naar een centrale plek. Zo zijn we dan nog te bereiken voor de verschillende  ondernemingen en de huishoudens,” zegt de branche manager.
De bouw van het filiaal heeft ruim US$ 1 miljoen gekost. Giesberts zegt dat de strategie van de bank is om veel meer digitale diensten te leveren. Hij merkt op dat het echter nog tijd kost. De klanten van de bank kunnen hier ook tot 20:00 uur zaken komen doen.